Rólunk írták!

delmagyar.hu

Fantasztikus kezdés a junior uszonyos és búvárúszó Eb-n
A lengyelországi Szczecinben zajló kontinensbajnokság első napján a magyar válogatott három arannyal, egy ezüsttel és két bronzzal zárta az első napot. A magyar csapat még soha nem kezdte ilyen jól az Eb-t.


bővebben>>>

Fantasztikus szegedi siker Szczecinben
Kosara Géza valóra váltotta álmát


Káprázatos teljesítménnyel kezdte a Lengyelországban zajló junior uszonyos- és búvárúszó Európa-bajnokságot Kosara Géza. A Muréna Szeged UBK tehetsége 1500 méteres felszíni úszásban győzött óriási fölénnyel. Kanyó Dénes tanítványa húsz métert vert a második helyen célba érő riválisára, ráadásul új korosztályos magyar csúcsot úszott. Géza a korábbi rekordot hét, saját egyéni legjobbját pedig huszonhat (!) másodperccel javította meg.
A kiutazás előtt készített riport ITT megtekinthető.

bővebben>>>

delmagyar.hu

27 szegedi búvárúszó aranyérem
Remek teljesítménnyel rukkoltak elő a Muréna Szegedi Úszó- és Buvárklub sportolói a hódmezővásárhelyi ifi és felnőtt búvárúszó országos bajnokságon. Összesen 27 aranyérmet nyertek.


bővebben>>>

delmagyar.hu

Lovász és Gruber aranyérmei Kecskeméten
Kecskeméten rendezték meg a Bácsvíz-kupa elnevezésű uszonyos- és búvárúszó versenyt, amelyen a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub versenyzői (edzők: Kanyó Dénes, Balassa Judit) kitűnő eredményeket értek el.
A szegedi csapat


bővebben>>>

sportbanyaszat.postr.hu

Világjátékok 2013 – Calira koncentrálva
Jól halad a két egyéni versenyszámban induló uszonyos úszó felkészülése az idei Világjátékokra. Székely Lilla és Kanyó Dénes is jól több érmet szerzett az egri Világkupán.
Kanyó Dénes


bővebben>>>

delmagyar.hu

Remekeltek a szegedi búvárúszók Egerben
Remek eredménnyel zárta a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub az egri világkupát. A Tisza-parti versenyzők közül mindenki bekerült a döntőbe, ahol többen is megjavították az egyéni legjobbjukat.


bővebben>>>delmagyar.hu

Világkupa-érmekre hajt a Muréna
Szeged - Férfi és női váltóval, valamint egyéni számokban is indulnak a hétvégi egri búvárúszó világkupán a Szegedi Muréna Úszó- és Búvárklub versenyzői, akik érmekkel térnének haza - árulták el a klub sajtótájékoztatóján, a Corsó Caféban.


bővebben>>>delmagyar.hu

Kanyó és Debreczeni a legjobb a szövetség szerint
Szentendrén, a Vizesnyolcas uszodában rendezte meg a Magyar Búvár Szakszövetség a negyedik búvártalálkozót.
A színvonalas előadások után jutalmazták a 2012 legjobbjait. A tájékozódási búvárúszóknál Debreczeni Hajnalka, míg a búvárúszóknál Kanyó Dénes bizonyult a legjobbnak, mindketten a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárúszóklub versenyzői. Szegedet a murénások mellett a Manta Búvárklub is képviselte az eseményen.

delmagyar.hu
Kanyó Dénes: 11 számból 11 győzelem

Hódmezővásárhely - 15 aranyérmet nyertek a felnőtt búvárúszó országos bajnokságon a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub versenyzői Hódmezővásárhelyen. Kanyó Dénes 11 számban 11 győzelmet aratott.

Két napon keresztül Hódmezővásárhely volt a házigazdája a búvárúszó országos bajnokságnak. A Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub versenyzői parádésan zárták az ob-t.


bővebben>>>delmagyar.hu
Muréna: kiharcolták a részvételt, de nincs pénzük elindulni...

Kaposváron rendezték meg a junior és a serdülő országos búvárúszó-bajnokságot és a Középület-kivitelező-kupát. Ezzel a versennyel lezárultak a válogatók a grazi junior-világbajnokságra.


bővebben>>>delmagyar.hu
Dimák Dávid, a szoftveragyú

Szeged - Csongrád megyei utánpótlás-sorozatunkban egy újabb tehetséges búvárúszót, a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub versenyzőjét, Dimák Dávidot mutatjuk be. A junior vb- és Eb-harmadik versenyző már a felnőttek között is bemutatkozott.


bővebben>>>delmagyar.hu
Kómár Lajos lett a legeredményesebb
Kómár Lajos lett a legeredményesebb Kecskemét - A szenior úszók az elmúlt hétvégén bajnoki címekért szállhattak versenybe Kecskemét új uszodájában. Az országos bajnokságról nem hiányozhattak a Kanyó Dénes vezette szegedi Muréna Úszó- és Búvárklub versenyzői sem.


bővebben>>>


Ugrás a tetejére


delmagyar.hu
Gruber Kornél csúcsai

Szeged - Sorozatunkban megyei tehetségekkel foglalkozunk. A makói Gruber Kornél, a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub versenyzője a sportág egyik nagy reménysége. 2011-ben 11 országos bajnoki címet szerzett.


bővebben>>>delmagyar.hu
Kosara Géza indulhat a junior búvárúszó vb-n
Kosara Géza indulhat a junior búvárúszó vb-n Jól indult a versenyszezon a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub sportolói számára. Az egri világkupán kilenc érmet nyertek Kanyó Dénes tanítványai.


bővebben>>>delmagyar.hu
Világkupára készülnek a szegedi búvárúszók
A Muréna Szeged Úszó- és Búvárklub számára is megkezdődik a 2012-es versenyidény. A hétvégén Egerben rendezik meg a világkupa fordulót, amelyen a Tisza-parti klub népes csapattal képviselteti magát. Kanyó Dénes tisztázta, hogy nem az uszonygyártójával, hanem annak forgalmazójával akadtak problémái.


bővebben>>>

Ugrás a tetejére